Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] кадър 7/8 твВ сряда имаше погром, организиран

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg кадър 7/8 твВ сряда имаше погром, организиран
Коментари Харесай

Борислав Сандов: На протеста се пращат робокопи с цел да бият, мачкат и арестуват

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

кадър 7/8 тв

В сряда имаше разгром, проведен от властта. Това си беше чиста политическа принуда. Аз бях на митинга, един офицер се беше качил на една камионетка и пръскаше със спрей. Аз си затворих очите, само че усетих по какъв начин съм заловен и издърпан. Успяха да ме изтеглят сред камионетките. Няколко служители на реда ме бяха нападнали. Аз съм спокойно протестиращ и няма потребност цялостен полицейски взвод да ме озаптява. Това разяснява пред 7/8 тв екоактивиста Борислав Сандов.

Отведоха ме в ареста. Абсолютно нелегално бях задържан и ми постановиха акт за административно нарушаване. В акта написа, че съм ритал и скачал върху полицейски коли. Това не е правилно, аз бях със сандали, а робокопите бяха с кубинки. Не е правилно и че не съм извършил полицейско предписание, описа той.

Всички, които бяхме задържани тази нощ, бяхме в една килия и никой в никакъв случай от тях не е бил задържан. Бяхме седем индивида в килия за двама. Нямаше никакви противоепидемичнин ограничения, ужасни условия, уточни Сандов. 

Въпреки моите претенции да бъда освободен в границите на 24 часа, те ме държаха повече, излязох финален от килията, с цел да ми покажат, че имат власт. Тези хора, които работят в арестите, тъмничарите, са много смачкани от живота и там се усещат, като че ли имат власт, коментнира той.

Този полицейски произвол е бил заповядан от някого, те не са го решили сами да мачкат жителите и да пречат на митинга, да го трансфорат в сцена на принуждение, добави Сандов. 

На митинга бяха изпратени хора, силоваци, които би трябвало да бият, да арестуват, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР